Projektit

Tältä sivulta löydät projekteja, jotka etsivät täydennystä tiimiinsä! Filtterillä voit kohdentaa hakuasi tarkemmin vastaamaan kiinnostuksenkohteitasi.

Selaa projekteja

Avainsanat

Variance etsii tiimiläisiä

Variance pyrkii poistamaan välikädet eri alojen opiskelijoiden verkostoitumisessa. Kuvittele, että esim. terveysalan opiskelijalla on ongelma, jonka hän haluaa ratkoa. Siihen hän tarvitsee esim. kaupallisen alan osaajan sekä insinöörin. Mistä hän löytää nämä henkilöt? Paljonko se vaatii resursseja? Variancessa kuka vain voi ilmoittaa opintoihinsa tai vaikkapa oman startupin/yrityksen perustamiseen apua kaipaavan ilmoituksen, jossa hän kertoo mitä tekee ja millaista apua kaipaa. Alustaa on tarkoitus jalkauttaa käyttöön sekä laajentaa entisestään ja siihen kaivataan nyt apua!

Usein kysytyt kysymykset

Variance on suunnattu toisen asteen opiskelijoille ympäri Suomea. Opintomenestyksellä, työhistorialla tai muilla vastaavilla mittareilla ei ole väliä. Haluamme tarjota käyttömahdollisuuden kaikille motivoituneille opiskelijoille!

Variancen käyttö on ilmaista.

Tärkeintä on, että ilmoituksesta käy selkeästi ilmi minkä tyyppisestä projektista on kyse ja mitä osaamista projekti etsii. Ilmoitus saa olla juuri jättäjänsä näköinen! Löydät esimerkki-ilmoituksen sivulta antamaan osviittaa sisällöstä.

Ilmoituksesta käy ilmi vain nimi, jolla ilmoitus on jätetty. Muita henkilötietoja ei tarvitse ilmoitukseen näkyville jättää, sillä kiinnostunut henkilö pystyy olemaan ilmoituksen jättäjään suoraan yhteydessä lomakkeemme avulla.

Yes, these pages are under construction and will be published asap!